Openingstijden
Showroom
Maandag Gesloten
Di t/m vrij 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Kantoor
Ma t/m vrij 8.00-16.30 uur

Showroom

Bezoek onze showroom in Haarlem voor advies over sanitair, installatie en meer. Naast de installatiewerkzaamheden beschikken wij ook over een groot magazijn waar vele materialen op voorraad liggen. Deze artikelen z­ijn niet alleen voor onze eigen specialisten toegankelijk maar voor een ieder los te koop. Van elektrabuis tot expansievat en alle CV ketel onderdelen. Bij ons heeft u altijd de zekerheid van topkwaliteit producten tegen een scherpe prijs.

Balieverkoop

U treft b­ij ons uitsluitend A-merken die de vakman ook gebruikt. U koopt uw producten per stuk of per meter. Wat overblijft kunt u bovendien gewoon terug brengen. Heeft u advies nodig voordat u aan de slag gaat? Uw installatie specialist geeft u gratis handige tips! Dat zijn nog eens de voordelen van een vakhandel.

24 - uur storingsdienst

Centragas van Galen biedt voor particulieren en zakelijke relaties een storingsdienst voor onze vakgebieden. Op de Serviceafdeling worden de storingen gemeld en krijgen de klanten telefonisch support. Na werktijd is er een dienstdoende monteur beschikbaar voor het verhelpen van spoedeisende problemen. Deze dienst is alleen beschikbaar indien u een serviceabonnement heeft. Van deze storingsdienst kan gebruik worden gemaakt via het vaste telefoonnummer 023 - 5513838.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen