Service en onderhoud

Centragas van Galen is een echte serviceorganisatie in de breedste zin: wij leveren diensten in alle disciplines van de techniek. We kunnen u een volledige onderhoudsdienst aanbieden.

Wilt u dat uw technische installaties langdurig en betrouwbaar hun werk doen? Zorgt u dan voor deskundig onderhoud en beheer. Doordat goed onderhoud het energieverbruik van uw installaties verlaagt, kunt u ook nog besparen op kosten.

Service en onderhoud

Onderhoud op maat

Natuurlijk is geen installatie gelijk en dat geldt ook voor de wensen van opdrachtgevers. Daarom bieden wij het onderhoud aan in verschillende serviceniveaus: in het Service Level Agreement stemmen wij onze dienstverlening af op het niveau dat u wenst. Dat loopt van uitvoering naar contractbeheer tot maintenance management. U bepaalt natuurlijk zelf in welke vorm en frequentie en voor welke installaties u onderhoud wenst. Dat kan in de vorm van een contract of op ad-hoc basis.

Toch een storing?

U kunt bij onze storingsdienst 24 uur per dag terecht, zeven dagen per week. Want wij weten hoe kostbaar en vervelend het is als uw installatie niet werkt! Meld hier uw storing.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen