Verwarming

Een nieuwe CV ketel is een grote investering. Een juiste keuze is daarom belangrijk. U beslist namelijk voor de komende 15 jaar over het warmte- en warmwatercomfort in uw huis.

Verwarming

Graag adviseren wij u bij deze beslissing. Wij kunnen de situatie ter plaatse bij u bekijken, zodat u er zeker van kunt zijn dat u van een deskundig en optimaal advies met een bijpassende en vrijblijvende offerte gebruik maakt.

CV ketel

Bij aanschaf van een CV ketel denkt u waarschijnlijk in de eerste plaats aan verwarming, maar warmwater is net zo belangrijk. Uw bad snel vullen, douchen en gelijktijdig de keukenkraan gebruiken. Het is allemaal mogelijk. Belangrijk is tevens de kwaliteit van het toestel en de service die er aan verleend wordt. Onze vakkundige servicemonteurs zorgen voor een optimale conditie van uw toestel.

In onze showroom in Haarlem kunnen wij veel soorten CV ketels laten zien. 

Maak vrijblijvend een afspraak>

Radiatoren

Op zoek naar nieuwe radiatoren, deze zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten. Voor elk interieur is er wel een stijl of kleur te vinden. De mooiste design radiatoren combineren het design met een hoge warmteafgifte en een efficiƫnt warmtegebruik. Bij de keuze van een radiator dient er met verschillende aspecten rekening te worden gehouden. Bij ons kunt u terecht voor de juiste adviezen op maat. In onze showroom in Haarlem kunnen wij veel soorten CV ketels en Radiatoren laten zien.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen