Gratis dakinspectie

Centragas van Galen BV kan een gratis inspectie van uw dak uitvoeren en u adviseren over eventueel nodige reparaties of onderhoud.

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van de toegepaste dakbedekking, de ligging van het pand (bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving) zal het dakvlak en de dakgoten bevuilen. Wanneer dakbedekking en dakgoten regelmatig worden geïnspecteerd en er tijdig reinigingsonderhoud en waar nodig reparaties worden uitgevoerd, zal de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk worden verlengd.

Wat houd en dakinspectie in?

Centragas van Galen BV biedt de mogelijkheid uw dak regelmatig te inspecteren en preventief te onderhouden; het zogenaamde onderhoud/serviceabonnement:

> Een periodieke, visuele inspectie
> Schoonmaken van het dak, verwijderen van bladeren, afval en dergelijks
> Het verrichten van kleine reparaties, vooral als er lekrisico aanwezig is op korte termijn
> Een advies en zo nodig prijsopgave voor eventueel op korte termijn te nemen maatregelen

Een onderhoudsabonnement biedt u de zekerheid dat het dak langdurig naar behoren functioneert. Gelijktijdig wordt het dak door ter zake kundige geïnspecteerd. Aan de hand van deze inspectie worden maatregelen getroffen zodat kleine gebreken aan het dak niet tot grote schade of lekkage en dus hoge kosten leiden. 

Vraag een gratis dakinspectie aan

Vul onderstaand formulier in, wij zullen tijdens kantooruren contact met u opnemen.

 

* = verplicht in te vullen veld

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen