Dakwerkzaamheden

Voor het vervangen van bestaande of aanleg van nieuwe dakbedekking bent u bij ons aan het goede adres. Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook een dak regelmatig onderhoud nodig.

Dakwerkzaamheden

Dakinspectie

Wanneer u uw daken en goten regelmatig laat schoonmaken en inspecteren zal de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verlengd worden. Voor het schoonmaken van daken en goten, een visuele inspectie en waar nodig reparatie, kunt u bij ons terecht. Vraag hier een gratis dakinspectie aan.

Lood- koper- en zinkwerken

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van koperen/zinken daken, goten en dakrandafwerkingen. In onze werkplaats worden de materialen voorbewerkt en op de juiste maat gemaakt. Tegenwoordig is het aanbrengen van zinken hemelwater afvoeren een stuk vereenvoudigd. Hemelwaterafvoerbuis compleet met wrongen en beugels worden als standaard produkt geleverd in zowel koper als zink. Ook monumentale panden, met specifieke vormen, zijn geen probleem voor ons om te bekleden met zink of lood.

Bitumen

Als uw dakdekker verzorgt Centragas van Galen voor u de aanleg, vernieuwen en reparatie van bitumeuze dakbedekking. Bij een renovatie vragen wij uw aandacht voor het aanbrengen van grind en isolatieplaten. Hiermee verkrijgt u een goede thermische isolatie en wordt doorwarmen in de zomer verminderd. Goede dakbedekking is van groot belang in ons klimaat, wij maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit bitumineuze dakbedekking waarop 10 jaar garantie zit.

Maak vrijblijvend een afspraak>

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen