EVO home

De evohome van Honeywell is een slimme thermostaat en is te installeren in ieder huishouden zonder hak of breek werk. Een nieuwe methode om uw huis te verwarmen die u de controle geeft en het apparaat leert van uw levensstijl. Hij verwarmt alleen daar en wanneer u het nodig heeft!

EVO home regelaar

Thermostaat installeren

Bij Centragas zijn wij ambassadeur zijn van EVO Home/Honeywell. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het EVO Home systeem en het aansluiten/programmeren hiervan.

Wij komen graag bij u thuis om de Honeywell Evohome thermostaat bij u te installeren. U bespaart kosten en regelt alles automatisch en draadloos met het touchscreen bedieningspaneel. En zelfs als u niet thuis bent heeft u de controle over uw verwarming met de Evohome app.

Evohome Regelaar

De regelaar van het EVO home systeem is de aansturing van uw cv-ketel. Het is een touchscreen scherm die eenvoudig te bedienen is. Het kleurenscherm geeft u duidelijke informatie over het systeem en al uw ruimtes in huis.

Slimme thermostaat

De Evohome is zo slim ingericht met geïntegreerde technologieën, dat het uw leven een stuk makkelijker maakt en er alles aan doet om energieverspilling tegen te gaan.


Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen